Har du svært ved at spise nok protein? Find gode råd her

Der er nogle, som har svært ved at spise nok protein hver dag. Det er ikke noget, der bare bør ses igennem fingrene med. I stedet bør du finde ud af, hvad du kan gøre ved det. Heldigvis findes der flere muligheder, hvis du gerne vil sikre dig, at du får nok protein hver dag. Læs med videre her og find gode råd.

Lav en proteinsmoothie til morgenmad

En af de ting, du kan gøre, er at lave en proteinsmoothie til morgenmad hver dag. På den måde kan du starte din dag godt med at få en masse protein. Du kan lave lige præcis den proteinsmoothie, som du bedst kan lide. 

Du kan lave alt lige fra en smoothie fyldt med spinat og avokado til en smoothie med mango og hindbær. Det er helt op til dig og dine præferencer. Desuden kan du vælge mellem en masse forskelligt proteinpulver.

Spis en proteinbar som mellemmåltid

En anden ting, som vil være en god idé, er at spise en proteinbar som dit mellemmåltid. Igen findes der en masse muligheder at vælge mellem. Det anbefales, at du ikke vælger en proteinbar, der er fyldt med en del sukker m.m. 

En proteindrik er også en god idé

En proteindrik kan ligeledes være en mulighed. Sådan en drik er et godt alternativ, hvis du ønsker at øge dit proteinindtag. Samtidigt er det nemt at få sådan en drik ned selvom, at du ikke er sulten. Find proteindrikke til ældre her.