3 gode grunde til at det er fedt at være rødhåret

Er du rødhåret, og overvejer du at farve dit hår, fordi du ikke er så glad for det? Eller elsker du at være rødhåret, og vil du bare gerne læse mere om, hvorfor det er så fedt at være rødhåret? Det kan også være, at du har købt en rød hårfarve, fordi du vil farve dit hår rødt. Læs med videre her og lær mere om, hvorfor det er fedt at være rødhåret.

Der er ikke mange, der har rødt hår

Rent faktisk er der ikke særlig mange, der har rødt hår. Så hvis du har rødt hår, er du noget helt særligt. Det er fedt, da du herved har en hårfarve, som ikke særlig mange har. Dette er noget, som du virkelig kan sætte pris på. Så hvis du gerne vil være en form for magisk enhjørning, kan du vælge at farve dit hår rødt, hvis du ikke er født med rødt hår.

Dit hår vil ikke blive gråt

En anden fordel ved at være rødhåret er, at dit hår ikke bliver gråt med alderen. Dette er til gengæld noget, der sker med andre hårfarver. I stedet vil dit røde hår med tiden blive en lysere kobberfarve. Derefter bliver det helt lyst og så til sidst hvidt. Så hvis du frygter at få gråt hår, vil det ikke ske, når du er rødhåret. Det gælder selvfølgelig ikke, hvis du har farvet dit hår rødt.

Rødhårede kan producere mere D-vitamin

Sidst men ikke mindst kan rødhårede selv producere D-vitamin i modsætning til andre. Igen er dette kun muligt, hvis du ikke har farvet dit hår rødt.