Pompeji kort

Pompeji – Wikipedia, den frie encyklopædi

Pompeji (staves undertiden Pompei eller Pompeii) er en ødelagt og delvis begravet, større romersk by nær Napoli og Caserta i den italienske Campania-region …

Pompeji – rundtur i området – Rom-guide.dk

Rom-guide.dk – Pompeji – rundtur i området

Oplev Pompeji sammen med en arkæolog på en tur i en lille gruppe eller en privat … Introduktion; Kort; Galleri; Information; Kør-selv-ferie; Få et tilbud …

Billetter til Pompeji – rundtur og praktiske oplysninger

Pompeji – den glemte by uden for Napoli – ForzaItalia.dk

Miniguide til handelsbyen Pompeji ved Napoli og Vesuv |

Inspiration; Kort; Oplev Amalfikysten og Syditalien … til at løbe jer koldt ned ad ryggen, når I bevæger jer rundt i ruinbyerne Herculaneum og Pompeji.

Først glemt og senere udgravet. Handelsbyen Pompeji der blev begravet af aske og pimpsten fra vulkanen Vesuv i år 79. Klik her, læs mere og se galleriet >>

Pompeji: Rundvisning i lille gruppe med en arkæolog

Pompeji: Rundvisning i lille gruppe med en arkæolog | FDM travel

På denne ferie i Italien besøges ruinbyen Pompeji, der blev dækket af aske, … af de enkelte områder og bygninger samt et kort som fås ved køb af entréen.

Oplev Pompeji sammen med en arkæolog på en tur i en lille gruppe eller en privat tur. Spring billetkøen over, og udforsk de arkæologiske udgravningssteder, mens du lytter til anekdoterne.

Miniguide til Pompeii – Louises Madblog

Ruinbyerne Pompeji og Herculaneum | FDM travel

23. okt. 2019 — Kr. forsvandt Romerrigets stolthed Pompeji fra jordens overflade. … Kort efter Vesuvs udbrud havde flådeadmiralen Plinius den Ældre i …

På trods af sommervarmen er der stor risiko for, at det vil komme til at løbe jer koldt ned ad ryggen, når I bevæger jer rundt i ruinbyerne Herculaneum og Pompeji. Byerne blev foreviget efter et voldsomt vulkanudbrud fra Vesuv i år 79 e.Kr., der begravede mennesker og dyr i vulkansk aske. I dag giver de et interessant, lærerigt og lidt uhyggeligt blik tilbage i tiden og fortæller mange spændende historier om de mennesker, der dengang levede ved vulkanens fod.

Pompeji | lex.dk – Den Store Danske

Miniguide til Pompeii

Den romerske by Pompeii blev begravet i aske under vulkanudbruddet fra Vesuv i år 79. Byen er blevet udgravet og ruinerne er helt fantastisk vedligeholdte.

Pompeji – i skyggen af Vesuv, Italien – Anne-Vibeke Rejser

Pompeji | lex.dk – Den Store Danske

Pompeji er en antik havneby ved Napolibugten. Pompeji blev sammen med omkringliggende byer begravet ved Vesuvs udbrud i 79 e.v.t. De ældste spor af bebyggelse går tilbage til 600-tallet f.v.t., og der er tegn på såvel græsk som etruskisk indflydelse i denne tidlige fase. Samnitterne erobrede Pompeji i 400-tallet f.v.t., og byen blev befæstet. Pompeji deltog i Forbundsfællekrigen i 91-89 f.v.t.

Vesuv forvandlede Pompeji til helvedes forgård – Historienet.dk

Anne-Vibeke Rejser

På denne ferie i Italien besøges ruinbyen Pompeji, der blev dækket af aske, da vulkanen Vesuv sprang i luften i et kæmpeudbrud.

Vesuv forvandlede Pompeji til helvedes forgård | Historienet.dk

I år 79 e.Kr. forsvandt Romerrigets stolthed Pompeji fra jordens overflade. Nu kan forskerne rekonstruere byens dødskamp, og du kan følge med – time for time.

Keywords: pompeji kort, pompeii kort