Dr shitstorm

Shitstorm-vært fyret efter adskillige anklager om krænkelser – DR

Shitstorm-vært fyret efter adskillige anklager om krænkelser | Indland | DR

19. okt. 2020 — Shitstorm-vært fyret efter adskillige anklager om krænkelser. Der er ikke længere tillid til værten, lyder det i en intern orientering til …

Der er ikke længere tillid til værten, lyder det i en intern orientering til afdelingen.

Efter skandaler: DR lukker programmet ‘Shitstorm’ | Indland | DR

15. okt. 2020 — Radiovært er blevet hjemsendt efter anklager om ubehagelig og krænkende adfærd. Programmet ‘Shitstorm’ på P1 lukker.

DR lukker ‘Shitstorm’: P1-programmet har mistet sin integritet

15. okt. 2020 — Ifølge DR kan programmets integritet ikke genetableres efter afsløringerne om værten, og det bliver derfor lukket omgående.

I en pressemeddelse fortæller DR, at det ikke er muligt at genetablere P1-programmet ‘Shitstorms’ troværdighed efter nyheden om Mads Aagaard Danielsens krænkende og intimiderende adfærd.

DR-programmet Shitstorm lukker – Filmmagasinet Ekko

15. okt. 2020 — Radioprogrammet Shitstorm havde som erklæret mål at mægle i konflikter og forbedre diskussionen mellem mennesker på sociale medier.

Filmmagasinet Ekko er et magasin om film og medier. Det er anmeldelser, essays, analyser og baggrund, store interviews med hjemlige såvel som internationale filmikoner – skrevet af danske og internationale kritikere, filmfolk, journalister og kulturpersonligheder.

Han er vært på DRs »Shitstorm«: Han har sendt hadbeskeder …

Han er vært på DRs »Shitstorm«: Han har sendt hadbeskeder, været seksuelt grænseoverskridende og truet med at dele nøgenbilleder

11. okt. 2020 — Han er vært på DRs »Shitstorm«: Han har sendt hadbeskeder, været seksuelt grænseoverskridende og truet med at dele nøgenbilleder.

Danmarks Radio blev allerede i 2019 advaret direkte om, at en P1-radiovært havde chikaneret og truet andre. Intet skete. Nu står en række mænd og kvinder frem og fortæller om den højt profilerede radiovært Mads Aagaard Danielsens årelange grænseoverskridende seksuelle adfærd, voldstrusler, ekstremt hadefulde beskeder og trusler om at lække nøgenbilleder. Radioværten undskylder for, hvordan han har » behandlet andre mennesker«.

DR lukker programmet ‘Shitstorm’ efter sag – TV 2

15. okt. 2020 — DR har valgt at lukke deres program ‘Shitstorm’. Det sker efter en sag om en værts krænkende adfærd, der de seneste dage har fyldt i …

Lukningen af ‘Shitstorm’ sker i kølvandet på en sag om krænkende adfærd.

Mads Aagaard har fået nyt job – Journalisten

Mads Aagaard har fået nyt job Journalisten

19. feb. 2021 — Tidligere radiovært på P1-programmet ‘Shitstorm’ Mads Aagaard, der i efteråret blev fyret fra DR efter en sag om krænkelser, …

DR-vært Mads Aagaard Danielsen har i flere år chikaneret …

DR-vært Mads Aagaard Danielsen har i flere år chikaneret, været seksuelt grænseoverskridende og truet kvinder | BT Samfund – www.bt.dk

11. okt. 2020 — Han hedder Mads Aagaard Danielsen og er journalist, redaktør og radiovært på det prisbelønnede P1-program ‘Shitstorm’.

Den aktuelle sexismedebat har de seneste uger fået flere og flere sager om oplevelser med krænkende adfærd og magtmisbrug i mediebranchen frem til overfladen.

DR genopliver 30 år gammel “shitstorm” – som aldrig eksisterede

22. jun. 2021 — Prøv for eksempel at se den her overskrift som jeg så på forsiden af DR.dk: Hollywood-stjerner taler ud 30 år efter shitstorm: ‘Thelma …

På DR sidder der højt betalte tomgangsjournalister og opdigter shitstorme ud af det blå

Keywords: dr shitstorm